dilluns, 10 de maig del 2010

Sabies que...

...les hores de dia a aquestes latituts dura al voltant de 16 hores? El sol comença a ixir a les 6 del mati i a les 9 i pico de la nit encara hi ha certa claror. El dia es llarguíssim i la nit apenes dura 8 hores. Clar que en hivern passarà una cosa semblant però al revés: A les 4 de la vesprada serà de nit i el sol potser isca vora les, no se, 8 del matí.

El problema que ens afecta es que no hi ha persiana, i vos assegure que és impossible dormir amb tota la llumenària entrant per la finestra. Aleshores et despertes a les 6, et fiques l'antifaç tapallum però ja et despertes continuament, a les 7, les 8... meravellos, heu sé.

2 comentaris:

  1. xica, jo en Irlanda no ho passava tan malament, pues. Fotre, fot, no te vaig a dir q no, però se veu que t'acostumes i no se duu tan mal. I això que jo també sóc delicà per a dormir, que m'agrae molt el teletexo!!!

    paciència kariiiiiis!!! i si no, pilleu un troç de tela tupidet i vos l'apegueu,jeje.

    muaks estrngeres!!!

    ResponElimina
  2. El problema és que la finestra es molt molt gran, no la he medida pero es un quadrat que deu fer metro vint de costat, tonses claro, entre mooolta llum! jaja!

    ResponElimina