dimarts, 4 de maig del 2010

Passeig pel llac

Ací teniu unes quantes fotos dels voltants del llac Aasee. Realment el seu nom no es "Aasee" sino "Aa" ja que en alemany "See" és llac i quan dius "Aasee" el que estas dient es Llac Aa. Un nom molt currat, com podeu observar! També cal dir que jo no m'havia donat compte d'aquest detall i va ser Benedito la que me va fer vore la llum. 

Ací teniu algunes de les fotos que vam fer el primer dia que vam pegar la volta a la zona que son uns 7 kilòmetres en total.


Bueno, l'Aasee té una superfície de mig kilòmetre quadrat i segons Wikipedia i una profunditat màxima de 2 metres. Pensava que era més fondo, la veritat! La zona està totalment acondicionada: A la vora de l'aigua hi ha una franja d'uns 10-50 metres d'amplària amb herba i mini-carrils asfaltats on la gent s'asseu a descansar, jugar a bàdminton, passejar o correr, anar amb la bici, fer barbacoes... Més enllà d'aquesta franja hi ha un bosc amb arbres altíssims on pareix que vagen a aparèixer Hansel i Gretel trotant entre les branques. Ah, se m'oblidava! per dins també van barquetes de vela, com podeu vore en esta foto:



 No soc jo, que conste! Ixa és mes gran que una servidora!

Aquest conjunt parc-llac és el punt d'encontre per defecte dels habitants de Münster; Pegant la volteta al mateix veus grups de gent de lo més divers: grups de famílies amb fills menuts fent picnic, parelles joves, grups d'amics, gent que fa malabarismes i coses jipis varies, gent que toca la guitarra, uelos i ueles que passegen agafats de la mà, solitaris que lligen en un banc, grups de turcs que amb 4 instruments toquen i ballen música del seu país, gent que simplemnet fa footing, patina o passeja...en fi, de tot i de lo més variat.

 


Per cert, ací teniu la ruta que vam seguir aquell dia. Açò simplement és una captura de pantalla de Google Earth, vos animem a que vos descarregueu este programa (si no el teniu ja) i que cliqueu sobre este enllaç per a descarregar-se el xicotet fitxer que conté la ruta gravada pel GPS i voreu directament en Google Earth! Vinga va! que experimentar mola!! :D



Esperem que vos hagen agradat! A Castelló tenim la mateixa aigua i els mateixos arbres, eh! :) 

2 comentaris:

  1. què xulo per favor!!!!!
    síiii, idèntic als d'ací... sobretot al parc dels teletubis...
    weno, al menys tenim el parc de la ceràmica que és bonico (a falta d'un llac, tenim una font)jajaja.

    besets forasteres!!!!

    ResponElimina
  2. collona que rayoooooooo!!!

    Bueno si estàs ociosen, baixat Google Earth i voras la ruta més interactivament! jajaja

    ResponElimina