dimecres, 5 de maig del 2010

Käsebrot

I ací vos presentem una especialitat alemana: Der Käsebrot o pa amb formatge! Bàsicament un panet menudet amb una tallada de formatge al damunt i al forn:



Bo per a esmorzar o berenar i barat! Hui ha sigut el primer dia que n'hem menjat, tot i que el vam descobrir en la primera setmana d'estada.

PD - El so se sent baixet, pugeu-lo tot lo que pugueu! :D

7 comentaris:

  1. jajajajjajajajajjajajajjaajja me reparto!!!!

    té bona pinta, sí! apreneu i quan torneu ens feu un...jijij

    ResponElimina
  2. En realitat no ha de ser molt difícil...supose que només és posar un tall de formatge damunt del pa i al forn! De totes formes, jo li afegiria unes herbetes per damunt per a enriquir-lo :D

    ResponElimina
  3. i uns trosets de bacon, que sempre fan goig xD
    Ais, quina gracia de video, no se xq ^^

    ResponElimina
  4. @Drizt: Tu tot heu adobes en bacon, bribón! jajaja. A mi també me fa gràcia perquè es com un unboxing pero de menjar, jajaja.

    ResponElimina