dissabte, 15 de maig del 2010

Euro City Fest

Aquestos dies en Münster es celebra l'EuroCityFest. Aquest és un festival que dura un cap de setmana i que es fa tots els anys al mes Maig. L' EuroCityFest és el major festival a l'aire lliure de tota la regió. Els carrers s'engalanen amb gallardets i per tot el centre hi ha paradetes d'artesanies i escenaris on es poden veure tant als debutants com a les estreles del rock de la zona.









La ciutat està de festa i els carrers s'omplin de gent que ix de casa per a degustar les especialitats que ofereixen les diferents paradetes de menjar.





Ací ofereixen de tot: pizzes, dolços, salsitxes, carn feta amb graelles gegants:



cocktels....



i fins i tot menjar asiàtic!





És curiós per que els carrers no fan el mateix olor que poden fer ací en el típic Meson de la Tapa; els menjars son diferents i clar, encara que parega que estàs en un Mesón gegant, no hi ha ninguna tapa i això fa que te n'adonis d'una forma diferent de que no estas en "casa". Però bé, com diria el nostre amic Bayes: "No Problema!" així que nosaltres també s'hem apuntat a la festa i hem dinat per allí. Aquesta es la paradeta on Irene s'ha demanat el bocadillo:



El que hi ha en aquesta graella son trossos de carn de porc. No sabem molt bé quin part del porc era, però estava molt gustosa. Ací tenim a Irene amb el seu entrepà d'aquesta carn amb Krautsalat o ensalada de col:



El meu dinar ha sigut també típic alemà, un bratwurst i el meu dilema del dia ha sigut: "quin dels dos ítems solte per a posar ketchup, la salsitxa o les creilles? ":



Al final hem passat un matí complet: hem comprat, s'hem passetjat, hem dinat....perfecte!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada