dilluns, 28 de juny del 2010

Lipotimia

Abans de vindre ací ens van dir que teniem sort ja que anavem a passar un estiu fresquet fora de calors i agobios. Bé, res més lluny de la realitat. El fet és que, almenys estos dies està fent prou calor. Quan anem a passetjar al llac veiem a la gent prenent el sol amb banyador i tot, vamos que els falta la sombrilla.

Particularment en aquestes habitacions fa encara més calor perque són menudes i no corre l'aire gens ni mica. I per a mostra un botó, vos dixe ací un exemple de la lipotímia que li va agarrar al meu pc de la calor que feia el diumenge passat, i de la solució de baixa tecnologia que vam utilitzar.




Ho sé, som informàtiques i deuriem de fer les coses més "científicament", però si alguna cosa hem aprés en la carrera és que el mètode tradicional funciona 9 de cada 10 vegades.

6 comentaris:

  1. DIOSSSSSSSSS NOOOOOOOOOO!Ya estaba mirando rapido a ver a quien de las dos le habia dado una lipotimia y..........era el puto ordenador!!! jajjajaj No teneis remedio!

    MUAAAAAAA

    P.D: Que decepción Maw, esta entrada es mas tipica de Irene. No me lo esperaba de ti XD!

    ResponElimina
  2. Jjajaajajaja, Elmaaaaa que te estoy viendo decir lo del comentario y es que me estoy partiendo yo solaaa! jajaja!! Esta estrangera és amuntó sensacionalista!

    @gargamel: Cal dir que duia 9 o 10 hores enxufat i treballant amb mapes que tira molt de gràfica i genera molta calor. :D

    ResponElimina
  3. @Elma: Es que he buscado un titular sensacionalista para llamar la atención!jajajjajaja

    @gargamel: pobret meu en lo gastat que està, només li falten estos trots!

    ResponElimina
  4. Que conste que hem dit lo mateix però estàvem en habitacions separades...que també és gordo també...

    ResponElimina
  5. Bueno pues eso es señal de que teneis que dejar Monster inmediatamente!! XD!

    ResponElimina