Bé, he de dir que va ser una pseudo-paella perquè no teniem totes les facilitats del món. Vos conte:
- El paelló (que no paEllo ;D) va ser la paella de torrar la carn
- La carn que teniem eren dos cuixes i "entre-cuixes" de pollastre perquè en la tenda ja no quedava rés més.
- Com ja he dit abans, no hi ha conill
- Tampoc hi han bajocons (hasta el moment)
- L'arròs, res a veure en el nostre de Muntsià, la Fallera o qualsevol altre
- Ara bé, el safrà autèntic i de primera qualitat! ja que no hem trobat el colorant alimentari que gastem normalment nosaltres
Ací vos ensenye unes fotos del making off:
que bona pinta xiques
ResponEliminasou unes artistes culinaries!!!
mmm que hambre me esta entrando! pero lo del conejo es un fallo muy grande.Que lastima!
ResponEliminaPotser estiga bona, pero ja tinc comprobat, que no es pot fer una bona paella per les terres del nord.
ResponElimina